Национален телефон: 0700 111 60 | E-mail: detector.na.lajata@gmail.comИзследвания с детектор на лъжата във фирми

През последните години полиграфското изследване е доказало ефективността и надеждността си при управлението на човешките ресурси и фирмената сигурност. Различните видове тестове дават широк диапазон за приложението му – инциденти (кражби,измами и др.), фирмена лоялност на служители(злоупотреби,изнасяне на служебна информация) , и подбор на персонал (злоупотреби на предишни работни места, сътрудничество с конкурентни фирми, хазартни, алкохолни и наркотични зависимости).

Човешкия фактор винаги е свързан с определена несигурност. Изследването с полиграф има и превантивен ефект, ако служителите на дадена фирма знаят, че на определен период ще бъдат изследвани (6 месеца, година), злоупотребите намалят драстично. Като въпросите се съставят индивидуално за различните длъжности заемани от изследваните лица. Като пример даваме тестиране на персонала на транспортна фирма. Използва се тест със 3 значими въпроса, като шофьорите се изследват за кражби на гориво, превозване на нерегламентиран товар и употреба на алкохол по време на работа. А лицата на мениджърски позиции биват изследвани за злоупотреби, умишлени действия във вреда на работодателя и коректност при работа с фирмена информация. Разбира се, това е пример и въпросите могат да обхващат различни теми, в зависимост желанията и потребностите на поръчителя на изследването.

Неразкритите злоупотреби и кражби, без значение от размерите им, имат сериозни последствия за всеки бизнес.Загубата на доверие и съмненията могат да нарушат ефективността и на най-добрия колектив. Изследването с детектор на лъжата предлага надежден и дискретен начин за разрешаването на редица проблеми, без да се оронва престижа на лицето или фирмата възложител.

Едно от изискванията за провеждане на полиграфско изследване е да бъде предоставена пълна, точна и обективна информация. Процедурата е доброволна, а резултатите, които се получaват стават достояние само на поръчителя на изследването. Всички получени данни преди, по време и след процедурата са напълно конфиденциални.

цени на детектор на лъжатаЦени за изследване с детектор на лъжата

Вижте нашите цени за изследване с детектор на лъжата. Отстъпки за фирми и изследвания на групи.

Виж цените »

Полезна информация

Вижте полезна информация за детектора на лъжата и полиграфските изследвания

Предлагаме голям набор от услуги с детектора на лъжата като фирмени изследвания, изследване за лоялност между партньори, изследване за измами, злоупотреби, кражби, корупция и др.

Виж повече »