Национален телефон: 0700 111 60 | E-mail: detector.na.lajata@gmail.comможе ли да бъде излъган детектор на лъжата

Въпросът, който най-често бива задаван спрямо детектора на лъжата е дали изследваното лице може да го излъже.

Когато човек излъже в тялото му протичат повече от 24 физиологични реакции, управлявани от симпатиковата нервна система и неподлежащи на волеви контрол. „Детекторът на лъжата“ всъщност е уред, който отчита психофизиологичните реакции на човек. Последните се пораждат от страха, че при изричането на лъжа, тази лъжа ще бъда разкрита. Уредът отчита обективно и най-незначителните промени във вътрешното и външното състояние на тялото.

Дори и ако някой съумее да проконтролира външните физиологични показатели на лъжата той все пак не може по никакъв начин да повлияе на функциите на тялото си, които се контролират от автономната нервна система.

Полиграфът е уред, който измерва и записва изключително точно тези физиологични промени чрез няколко специфични датчика, които се поставят върху тялото на изследваното лице. Наблюдавайки реакциите, протичащи в електропроводимостта на кожата, сърдечно-съдовата и дихателната система, полиграфистът може точно да определи дали изследваното лице лъже или казва истината по определена значима за изследването тема..

цени на детектор на лъжатаЦени за изследване с детектор на лъжата

Вижте нашите цени за изследване с детектор на лъжата. Отстъпки за фирми и изследвания на групи.

Виж цените »

Полезна информация

Вижте полезна информация за детектора на лъжата и полиграфските изследвания

Предлагаме голям набор от услуги с детектора на лъжата като фирмени изследвания, изследване за лоялност между партньори, изследване за измами, злоупотреби, кражби, корупция и др.

Виж повече »