Национален телефон: 0700 111 60 | E-mail: detector.na.lajata@gmail.comуслуги с детектор на лъжата

Изследвания с детектор на лъжата

Предлагаме изследвания както на физически и на юридически лица, държавни служители и институции. Изследванията могат да бъдат в нашия офис или на място, независимо в коя точка на страната се намирате. Всички услуги с детектора на лъжата се изпълняват отговорно и сериозно, независимо от темата на изследването. По долу сме изброили по-популярните услуги които предлагаме.

Изследване при набиране на персонал

Изследване с полиграф за проверка на кандидатващи за работа във вашата фирма. Подлагане на детектор на лъжата с цел установяване на мотивация на кандидатстващия за работа, автентичност на документите за кандидатстване, установяване на наличие на престъпно минало, проверка на бъдещите служители за сериозни зависимости като алкохол, забранени субстанции, хазарт, сериозни дългове и др., които могат в бъдеще да доведат до лоши последствия за фирмата и екипа ви.

Разкриване на изтичане на информация

Вашата фирма борави с конфиденциална информация и за вас и клиентите ви е важно тя да се запази. Детекторът на лъжата може да послужи за установяване на изтичане на информация и разкриване на служител или служители злоупотребили с позицията си, като са изнесли конфиденциалната фирмена информация. Детекторът с точност може да установи всички служители, които са изнесли фирмена информация и дали причината е с цел финансово облагодетелстване или друга.

Разкриване на умишлени негативни действия на служители във фирми

Държите на имиджа на фирмата си, но не можете да сте сигурни дали вашите служители не извършват умишлени негативни действия срещу фирмата ви. Подобни деяния на работници, могат да съсипят вашия бизнес, без дори да разберете как е станало. Предлагаме тестове с полиграф за разкриване на умишлени негативни действия спрямо вашата фирма. С точност могат да бъдат установени служители извършили подобни действия, както и какво точно са направили и с каква цел.

Разкриване на фалшифициране на документи

Чрез фалшифициране на документи, вашите служители могат да злоупотребят и да поставят фирмата ви в неудобно положение, дори и в положение да отговаряте пред закона. Чрез изследване с детектора на лъжата може успешно да се установи дали служител или лице е фалшифицирал документация с цел лична облага, избягване на наказателна отговорност, прикриване на престъпления, укриване на данъци, финансови измами, корупция, прикриване на трети лица или други.

Разкриване на кражби с детектора на лъжата

Предлагаме фирмени вътрешни разследвания с цел, разкриване на извършени кражби. Установяваме извършители и съучастници в кражби на пари или стоки. Чрез детектора може да бъде установено дали определени хора са съучастници на лице, извършило кражба. Може да бъде установено дали определени лица са знаели, че други извършват кражба, с което също се доказва известна съпричастност. Подобни изследвания са много важни в случаи на кражби, защото ако не се предприемат мерки кражбите винаги продължават.

Разкриване на измами

Предлагаме тестване с детектора на лъжата с цел разкриване на измами на служители или лица, доказване или отхвърляне на обвинения в измама, разкриване на измамни схеми и съучастници. Чрез детектора успешно може да се разкрият заплетени измами с повече от един участника. Полиграфът помага за предотвратяването и намаляването на условията за извършване на измами, което намалява вредите за вашата фирма. Самите служители и лица, знаейки че може да бъдат подложени на детектора на лъжата се възпират от подобни действия.

Доказване на лоялност между партньори

Детекторът на лъжата следи физиологичните промени в изследваното лице и предава информацията на специализиран софтуер, с който се визуализират и записват всички данни по време на изследване и при по-висока реакция във физиологичните промени на изследваното лице, детектора отчита така наречената "реакция" след задаване на въпрос. След това на база на отчетените данни от реакциите на изследвания, полиграфистът изчислява стойностите от проведеното изследване и констатира истинноста на отговорите.

Разкриване на корупция

Най-масовата схема ощетяваща бизнеса, както и хората е корупцията. Статистиките показват че в България, нивото на корупцията е много сериозно и за това риска за фирмите е голям. Через детектор на лъжата могат да бъдат изследвани лица заподозрени в корупция или да се правят изследвания профилактично с цел превантивни действия срещу евентуални корупционни схеми. Успешно се констатира дали едно лице е приело подкуп, или е участвало косвено в подобна схема.

Установяване на зависимости

Изследване с детектор на лъжата на лица за проверка на евентуални сериозни зависимости към наркотици, алкохол, хазарт, проституция, сектантство и установяване на сериозни дългове в следствие на които лицето може да е зависимо от трети лица. Услугата е подходяща както за фирми набиращи служители, така и за семейства и роднини, които имат съмнение в близки, че имат подобни порочни зависимости. Чрез детектора всички тези зависимости могат да бъдат открити, доказани или отхвърлени.

Разсейване на съмнения

Детекторът на лъжата може да бъде както успешно средство за разкриване на негативни действия, така и средство за отхвърляне на подобни подозрения с цел изчистване на име на лице или фирми срещу които има подобни спекулации или обвинения. Да се хвърлят обвинения е лесно и дори да не са верни обикновено те имат негативен ефект върху лицата или фирмите които са потърпевши. Много хора държащи на доброто си име и фирми биват нападани в днешно време с компромати с цел дискредитиране от конкуренти, лична мотиви и отмъщение.

Разкриване на насилие и рекет

Разкриване и доказване на извършено психическо и физическо насилие, рекет и изнудване над лица може да бъде осъществено чрез детектора на лъжата. С помощта на полиграфа могат да бъдат изследвани и лица на които е приложено физическо или психическо насилие и те се страхуват да кажат истината. Жертви на насилие може да бъдат както служители във фирма, така и съпрузи, партньори и роднини. Детектора е сигурен начин това да бъде констатирано а след констатацията обикновенно се взимат мерки и то се прекратява.

Разкриване на тежки престъпления

Чрез детектора се изследват и лица за установяване на съпричастност към престъпления от различен характер. Доказване на финансови, сексуални, криминални и престъпления като тежки измами, въоръжени кражби, изнасилвания, побой, убийства и др. Този тип изследвания са тежки и много сериозни, отговорността е изключително голяма и изследванията протичат по определена методика. В края на краищата истината винаги излиза на яве и детектора на лъжата за пореден път доказва своята точност в разкриването на престъпленията.

цени на детектор на лъжатаЦени за изследване с детектор на лъжата

Вижте нашите цени за изследване с детектор на лъжата. Отстъпки за фирми и изследвания на групи.

Виж цените »

Полезна информация

Вижте полезна информация за детектора на лъжата и полиграфските изследвания

Предлагаме голям набор от услуги с детектора на лъжата като фирмени изследвания, изследване за лоялност между партньори, изследване за измами, злоупотреби, кражби, корупция и др.

Виж повече »