Национален телефон: 0700 111 60 | E-mail: detector.na.lajata@gmail.comДетектор на лъжата за Skype

В интернет пространството се разпространява приложението KishKish Lie Detector или Детектор на лъжата за Skype. Приложението се използва за да се разбере, дали човекът с който говорите по Skype казва истината.

Според написаното от производителя на приложението, то следи нивото на стреса в гласа на говорещия, по този начин приложението сигнализира при завишени нива на стрес в гласа на човека от другата страна на Skype. Увеличението на нивото на стрес е безспорен признак за за колебание в думите на човек, но това не е достатъчно за да можете категорично да докажете, че човек лъжа.

Приложението визуализира дори и графика в реално време, чрез което можете да проверявате всяко негово твърдение. Графиката има стойности от 1 до 100 и в момента в който приложението сметне че човека от другата страна на Skype лъжа тя светва в червено.

След като е инсталирано приложението се стартира със започването на разговор в Skype, като в началото прави калибрация със стандартното ниво на гласа на човека отсреща.

Дали това приложение работи?

Разбирасе че не! Дори и да доказва че човекът отсреща има стрес в гласа, което също е под съмнение, това не достатъчно за да се заключи че той лъже. Самите производители на приложението предупреждават че не гарантират че Детектора на лъжата за Skype дава верни резултати.

цени на детектор на лъжатаЦени за изследване с детектор на лъжата

Вижте нашите цени за изследване с детектор на лъжата. Отстъпки за фирми и изследвания на групи.

Виж цените »

Полезна информация

Вижте полезна информация за детектора на лъжата и полиграфските изследвания

Предлагаме голям набор от услуги с детектора на лъжата като фирмени изследвания, изследване за лоялност между партньори, изследване за измами, злоупотреби, кражби, корупция и др.

Виж повече »