Национален телефон: 0700 111 60 | E-mail: detector.na.lajata@gmail.comдтетктор на лъжата - полиграф

компютъризиран многоканален полиграф произведен от лидера в производството на полиграфска техника в света – Lafayette InstrumentsЦентър за психофизиологични изследвания „Детектор на лъжата” работи със съвременна сертифицирана полиграфска апаратура – компютъризиран многоканален полиграф произведен от лидера в производството на полиграфска техника в света – Lafayette Instruments, Indiana, U.S.A.

Със същия полиграф работят службите за сигурност в целия свят, Ф.Б.Р. , Ц.Р.У., Мосад…. както и в повечето полицейски участъци в С.А.Щ. Същата апаратура се използва в България в Д.А.Н.С. и Института по психология към МВР. Всеки един полиграф е ръчно сглобен и калибриран в лабораториите на Lafayette.

Тази полиграфска техника се препоръчва от Американската полиграфска асоциация, която е най-влиятелната професионална организация в света.


цени на детектор на лъжатаЦени за изследване с детектор на лъжата

Вижте нашите цени за изследване с детектор на лъжата. Отстъпки за фирми и изследвания на групи.

Виж цените »

Полезна информация

Вижте полезна информация за детектора на лъжата и полиграфските изследвания

Предлагаме голям набор от услуги с детектора на лъжата като фирмени изследвания, изследване за лоялност между партньори, изследване за измами, злоупотреби, кражби, корупция и др.

Виж повече »